Klaas: tekst en training

Hardlooptrainer en schrijver.

Belangrijkste opdrachtgevers zijn Vondelgym en Atleetfabriek. Daarnaast heb ik mijn eigen trainingsgroep. Ook begeleid ik regelmatig lopers op afstand, dus met trainingsschema’s en begeleiding via mail en whatsapp. Stuur me een mail als je meer wilt weten over mijn werkwijze en de kosten. Onderaan deze pagina vind je mijn gegevens.

Schrijfwerk doe ik voor RunningNL en LEF. Eerdere opdrachtgevers waren Men’s Health en Women’s Health. Ik schreef in 2006 samen met mijn vader en broer Arie het boek Weerwoord, over geloven en niet geloven. Ook met Arie schreef ik Beweeg! en op dit moment werken we in opdracht van uitgeverij Prometheus aan drie titels over sport en bewegen. Dit doen we in samenwerking met Vondelgym-collega’s.

Foto: Bas Beentjes

Bij Prometheus verscheen in 2017 ook mijn boek Ren voor je leven. Daarin vertel ik over mijn verslaving aan drank en drugs, het herstel van die verslaving en de rol die hardlopen daarin speelt.

Tenslotte geef ik regelmatig lezingen en treed ik op als spreker over de onderwerpen, je raadt het misschien al: hardlopen en verslaving. Spreken deed ik inmiddels bij sportclubs en verslavingsinstellingen, op gezondheidsbeurzen, maar ook bij het UWV en De Nederlandsche Bank. Zou je mijn verhaal eens willen horen? Mail me voor werkwijze en prijzen.

klaasjboomsma@hotmail.com